Ny daglig leder i Tofte

Granvold kommer fra stillingen som daglig leder i kommunikasjonsbyrået 07 Media Sør, hvor hun har vært ansatt siden 2011, først som økonomisjef og siden 2016 som daglig leder. Hun har hatt og har flere ulike roller i næringslivet, bl.a. som styremedlem i Techpoint.

Hun etterfølger Elisabeth Slettedal som går tilbake til bank hvor hun er ansatt som leder Forsikring Bedriftsmarkedet i Sparebanken Sør.

Styreleder i Tofte, Hans Erdvik, er glad for så raskt å ha rekruttert ny daglig leder. «Vi er strålende fornøyde med å få Randi med på Tofte-laget. Hennes navn kom tidlig opp i diskusjonene, og i samråd med profesjonelle rådgivere fikk vi avklart at hun kunne tenke seg denne jobben. Vi er veldig glade for at Randi har takket ja! Han legger til at: «Tofte har over tid gjennomført en grundig strategiprosess med klare ambisjoner for advokatvirksomhetens videre utvikling og mål. Randis bakgrunn og kompetanse fra et innovativt kompetansemiljø som leverer tjenester både til næringslivet og offentlig forvaltning er midt i blinken for Tofte.

Granvold er utdannet siviløkonom. Erdvik opplyser at Tofte tidlig gjorde et strategisk valg om å ansette daglig leder uten spesifikk juridisk bakgrunn. «Ja, dette har vi hatt god erfaring med og har derfor valgt å fortsette med det. Ledelse er et eget fag, og i en virksomhet av vår størrelse og omfang, så vil både ledelse, administrasjon og marked være områder som daglig leder kan håndtere. Så kan advokatene konsentrere seg om det de er best på!»

Granvold opplyser at hun gleder seg veldig til å ta fatt på jobben med å lede ett av regionens største advokatmiljøer. «Tofte har et meget godt varemerke og deres tydelige forankring både i verdier, men også deres ambisjoner og mål, tiltaler meg veldig. Hun legger til at Tofte har vist, ikke minst gjennom pandemien, at det er solid grunnlag for virksomhetens tjenester. Tofte har lykkes med å få gode oppdrag innenfor flere sentrale segmenter og – ikke minst – så har Toftes lyktes med å rekruttere dyktige unge advokater.»

Granvold tiltrer stillingen i Tofte 1. september 2022.